Sista dagen på sjukhuset

Publicerad 2014-03-06 16:49:27 i Allmänt,

Idag så gjorde vi tjejer våran sista praktikdag på sjukhuset. De här praktikdagarna har gått väldigt fort och vi har fått chansen att vara med och se och testa många olika saker. Det har varit väldigt lärorikt, men vi tycker även att det ska bli kul att se hur det är på barnhemmet i morgon och nästa vecka.

I morse när vi kom så fick vi först se hur labbet på sjukhuset fungerade, det fanns väldigt många olika apparater som kunde göra många olika tester. Efter det så gick vi upp till avdelningen för de äldre och där fick vi testa på att ge injektioner, både i blodet och i en muskel. Det var kul att få chansen för vissa av oss har aldrig stuckit någon förut.
Efter det la vi om sår på patienterna, det var inte lika kul.. Såren var väldigt djupa, stora och variga och vissa av oss tyckte det var ganska jobbigt. Men man får räkna med sådana situationer när man jobbar inom vården och vi hjälpte till med alla såren så nu är vi lite utav proffs på såromläggningar.

Efter det fick Michelle en lerbehandling för hennes rygg som hon tyckte var väldigt skön. Eftersom det var våran sista dag så hade vi köpt med oss en tårta som vi och personalen som vi varit med de här dagarna åt på eftermiddagen. Det vart bra även fast vi inte förstod vad den innehöll när vi skulle köpa den eftersom det stod på litauiska..
Avslutade dagen med att vi alla 3 fick testa på samma behandling som Claes testade förra veckan. Det vart en väldigt skön avslutning, och vi hoppas att killarna får det lika bra på sjukhuset som vi hade.
PUSSISAR

Kommentarer

Postat av: Katarina

Publicerad 2014-03-06 18:06:59

Så roligt att få läsa om vad ni gjort på sjukhuset och att få se alla bilder. Minnen kommer till liv!

Postat av: Linda H Eriksson

Publicerad 2014-03-10 12:17:57

Kul att se hur ni har det! Vilka minnen ni får med er hem.
kram Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela