Mellomys

Publicerad 2014-03-08 23:28:36 i Allmänt,

Varit lediga idag och dagen har gått fort även fast vi inte gjort så mycket. Blev en softarlördag helt enkelt. Har en kebabkiosk 200 meter här i från som vi säkert kommer bli stammisar på.. Men kebab är gott så. Har kollat på film med grabbsen och lyckades även se melodifestivalen. Även fast det laggade 2 gånger i minuten så hann vi se 9 bidrag innan vi hoppade till röstningen. Är mest glad att det funkade överhuvudtaget.

I morgon så kommer i alla fall Ilona hit vid 7 och hämtar oss och vi ska åka till Litauens huvudstad Vilnius. Det skulle ta runt 2-3 timmar att åka dit. Får se vad vi hittar på där borta men skulle i alla fall besöka ett slott och något museum. Blir intressant att se vad dagen mer kommer att innehålla.
Vi fick massor av fina teckningar och pappersfigurer igår när vi var barnhemmet. Kändes jätte bra efter första dagen och barnen är verkligen så himla härliga! Även fast vi inte förstod vad vi sa så vart det många skratt och roliga timmar tillsammans med dem. Ska bli kul nästa vecka att få vara där varje dag.
PUSS / M

Kommentarer

Postat av: Katarina

Publicerad 2014-03-09 09:32:42

Skönt att höra att stickorna i alla fall funkar tillräckligt bra för att kunna se delar av Mello. Ha en bra dag i Vilnius!

Postat av: Linda H Eriksson

Publicerad 2014-03-10 12:18:41

Vann rätt låt!?!?
kram Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela