girls girls girls

Publicerad 2014-03-02 22:05:38 i Allmänt,

I helgen har vi varit lediga, så igår passade vi på att ta en slappardag, sov länge och tog det lugnt. Hann med att tvätta lite. Fick ett sms om att en läkare ville träffa oss på sjukhuset och vi hade inget bättre för oss så vi traskade dit och pratade med honom en stund.
På vägen hem så gick vi förbi mataffären och köpte lite kvällsmat, som vi lagade och åt gemensamt. Efter det spelade vi lite kort och Sara levererade..


Idag så skulle Roma komma och hämta oss vid 12, för vi skulle vidare till en större stad cirka en halvtimme bort. Men det vart lite senare. När hon och hennes dotter kom så sa hon att hon var dålig på att passa tider men att hon kompenserar det genom att köra fort. Och fort gick det! Vi var framme på nolltid. När vi kom dit så vart det först bowling i 2 timmar, Michelle och Anton tog hem segern med 405 poäng var efter 4 serier.

Efter bowlingen vart det lite lunch på McDonalds.
Innan vi gick på bion Non-stop som var en engelsk film så det gick bra att förstå även om det var liite störande med den litauiska texten.. Filmen var i alla fall jätte bra och när den var slut så åkte vi tillbaka hem igen.

Nu är det snart dags för oss att sova, vi ligger en timme före Sverige i tid och i morgon väntas praktik på morgonen för oss tjejer på sjukhuset och lite senare för killarna som ska till barnhemmet.
PUSS

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2014-03-03 22:24:31

Hej!
Det är spännande att följa er blogg här "hemifrån" Katrineholm.
Ni verkar ha det bra och får vara med om en massa nya upplevelser och erfarenheter både inom praktiken och livet i Litauen.

Ta hand om er!
:-) Emma
(mentor/svenskfröken)

Postat av: Agneta

Publicerad 2014-03-05 15:19:02

Det vankas bowling här hemma också under våren, oroväckande att läsa om Michelles goda resultat. :)
Härligt att läsa om vad ni hittar på. :)

Kram// Agneta

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela